A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600


Комплетен листинг на цените за нашите радиодијагностички
услуги може да симнете од овде.

Биохемиска Лабараторија

Во склоп на ПЗУ Royal Medica работи биохемиска лабораторија, која располага со комплетна апаратура за брза и точна обработка на крвните анализи.

За сите останати биохемсики, имунолошки, инфективни и микробиолошки анализи кои лабораторијата не ги работи, постои секојдневна соработка со двете најголеми и најопремени лаборатории во Македонија - AVICENA и ADRIALAB. На овој начин материјалите секојдневно се транспортираат за Скопје со што обработката на анализите е истиот ден. Вака пациентите воопшто не губат време во грижата за своето здравје, а ние брзо и ефикасно им помагаме во тоа.

Хематолошки Бројчаник

Биохемиски Анализатор

© 2013 Total Media Production, all rights reserved.