A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600

ТОП 6 ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА МАЖИ НАД 50 ГОДИНИ


Превентивните прегледи за мажи над 50 години се исклучително корисни поради тоа што голем број заболувања немаат симптоми и можат да се развиваат во текот на подолг период.Ние ви препорачуваме 6 скрининг тестови за мажи на 50-годишна возраст кои ќе ви помогнат да ги откриете болестите навреме бидејќи раната дијагноза може да ви го спаси животот.
КОЈА Е ВРЕДНОСТА НА ПРЕВЕНТИВНИТЕ ПРЕГЛЕДИ?
Вредноста и квалитетот на секој превентивен преглед се состо...(Повеќе)ТОП 5 ПРЕГЛЕДИ ЗА ЖЕНИ НАД 50 ГОДИНИ


Превентивните прегледи се најдобриот начин за рано откривање или спречување на многу заболувања уште пред појавата на првите знаци или симптоми на болест.Превентивните прегледи,водени од искусен лекар и насочени индивудуално,според вашите лични карактеристики-пол,возраст,медицинска и фамилијарна историја,можат да откријат одредени ризик фактори за вашето здравје и да спречат развој на хронични заболувања кои ви се закануваат.Ви препорачуваме 5 скрининг те...(Повеќе)


Блог

Нема други записи

Архива© 2013 Total Media Production, all rights reserved.