A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600

Општа Медицина

  Примарната здравствена заштита е филтер во здравствениот систем низ кој поминува најразличен состав на пациенти со најразлични здравствени проблеми. Повеќето здравствени барања се решаваат на првата линија во контакт со избраниот матичен доктор.Во П.З.У Ројал Медика нудиме можност за избор на матичен доктор во нашата установа која има договор со ФЗО на Р.Македонија и работи со сини картони.Со избор на матичен доктор во нашата установа добивате квалитетни здравствени услуги од специјалистичките дејности во Ројал Медика.Ценејќи го вашето време се стремиме целата наша стручност и вештина да ја насочиме кон брзо и ефикасно решавање на вашите проблеми во склоп на нашата институција.

Спирометрија

ЕКГ

ЕКГ Холтер Мониторинг

24 Часовен Холтер

Аудиометрија

© 2013 Total Media Production, all rights reserved.