A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600


Комплетен листинг на цените за нашите радиодијагностички
услуги може да симнете од овде.

Рентген графија на граден кош

Рентген графија на граден кош, бели дробови и срце е неинвазивна базична дијагностика која се изведува со посебни РТГ апарати и дава слика на срцето, белите дробови, дишните патишта, крвните садови, скелетот на градниот рбет и градниот кош. Снимањето се изведува од страна на радиолошки технолог, снимката ја интерпретира рентгенолог. Може да се дијагностицираат трауматски, воспалителни или туморозни формации на снимената регија по што следат дополнителни иследувата.

Ехо Дијагностика

Ортопедија

Рентген панорамска снимка на забалото

Мамографија

Компјутерска Томографија (КТ-скен)

© 2013 Total Media Production, all rights reserved.