A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600

Испитување на функцијата на тироидната жлезда


ПЗУ “РОЈАЛ МЕДИКА” Богданци прави испитување на функцијата на тироидната жлезда.Тироидната жлезда има важна улога во организмот на човекот.Таа е една од најголемите ендокрини жлезди во телото и учествува во регулирањето на метаболизмот.Во овие процеси жлездата учествува со продуцирање на хормони,примарно Тироксин (Т4) и...(Повеќе)ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕД КАЈ ДЕЦА И ВОЗРАСНИ


ПЗУ Поликлиника “РОЈАЛ МЕДИКА” Богданци врши ортопедски прегледи кај деца и возрасни:

-ПРЕГЛЕД И ЕХО НА КОЛК КАЈ ДЕЦА

-ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ КАЈ ВОЗРАСНИ

Информации и закажување на телефон:
034/223-600 лок.0
072/254-495
...(Повеќе)ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ КАЈ ДЕЦА И ВОЗРАСНИ


ПЗУ Поликлиника “РОЈАЛ МЕДИКА” Богданци врши ортопедски прегледи кај деца и возрасни:

-ПРЕГЛЕД И ЕХО НА КОЛК КАЈ ДЕЦА

-ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ КАЈ ВОЗРАСНИ

Информации и закажување на телефон:
034/223-600 лок.0
072/254-495...(Повеќе)


Настани

Нема тековни настани

Архива© 2013 Total Media Production, all rights reserved.