A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600

ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕД КАЈ ДЕЦА И ВОЗРАСНИ


ПЗУ Поликлиника “РОЈАЛ МЕДИКА” Богданци врши ортопедски прегледи кај деца и возрасни:

-ПРЕГЛЕД И ЕХО НА КОЛК КАЈ ДЕЦА

-ОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ КАЈ ВОЗРАСНИ

Информации и закажување на телефон:
034/223-600 лок.0
072/254-495

Настани


Испитување на функцијата на тироидната жлезда


 • Богданци
 • 22 Мар, 2014
 • 09:00 до 14:00

 • Покровител: ПЗУ РОЅАЛ МЕДИКА БогданциОРТОПЕДСКИ ПРЕГЛЕДИ КАЈ ДЕЦА И ВОЗРАСНИ


 • ПЗУ РОЈАЛ МЕДИКА Богданци
 • 01 Мар, 2014
 • од 09:00 до 16:00

 • Покровител: ПЗУ РОЈАЛ МЕДИКААрхива© 2013 Total Media Production, all rights reserved.