A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Royal Medica
 • Регистрација
 • Контакт
  Стапете во Контакт
  Богданци
  Достапност:
  8:00 до 20:00
  Адреса:
  ул. Маршал Тито, број 131, Богданци

  тел: (+389) 34 223 600
  факс: (+389) 34 223 600
  Е-Пошта: royal.medica@yahoo.com

(+389) 34 223 600

НОВО !


“ПЗУ РОЈАЛ МЕДИКА” Богданци најавува нови услуги за своите сегашни и идни пациенти во делот на гинекологија со стручен тим на гинеколози-специјалисти од “СВЕТИ ЛАЗАР ХОСПИТАЛ” Скопје сега ребрендирана во “МОЈА БОЛНИЦА” Скопје.Прегледите ќе почнат да се извршуваат во просториите на “ПЗУ РОЈАЛ МЕДИКА” од 10.05.2014 год. со закажување на тел.број 034/223-600 или 072/254-495

Новости
Попуст за Матични Пациенти

 • 14 Мар, 2014
ПЗУ „Ројал Медика“ - Богданци нуди можност за избор на матичен доктор во нашата установа која има договор со ФЗО на Р.Македонија и работи со сини картони. Со избо (...)


Архива© 2013 Total Media Production, all rights reserved.